11 August, 2002

Technische storingen

Te vinden onder: Uncategorized — @ 18:07

Gisteren was¨Polskaya nie te bereiken. In fact, gisteren was er geen enkele site te bereiken die gehost word door Aletia. Op een of andere manier is hun nameserver omzeep gegaan: ‘Our DNS machine is not responding. We are currently attempting to revive the machine, while at the same time setting up a new DNS machine at another location in case the former cannot be revived..
Vandaag is alles weer in orde, en gelukkig maar.


reacties (6)


6 reacties, »

 1.   Reactie van wendy , op 12 August, 2002 @ 16:33

  nog een opmerking daarover…in de states was uw site ook amper te bereiken..zelfs met dsl

 2.   Reactie van luba , op 12 August, 2002 @ 23:04

  bij mij waren mijn twee e-mailadressen verdwenen. gewoon weg. ik heb ze opnieuw aan moeten maken. wierd.

 3.   Reactie van Polski , op 13 August, 2002 @ 0:26

  op hun forum lees ik dan weer dat de malaise iets te maken had met het upgraden van hun cpanel…. (??)

 4.   Reactie van CasaSpider , op 13 August, 2002 @ 17:32

  Ik dacht dat u op uw stalen ros zat, Polski… Wellicht kunt ge het ip-adres van polskaya (en kwaadbloed) publiceren, dan zijn wij niet zo afhankelijk van uw dns-servers… :-)

 5.   Reactie van bernard , op 14 August, 2002 @ 18:36

  Net zoals dat voor Joerie van U.D.N. het geval was ( zie commentaar bij Karma), vind ik dit niet zo vanzelfsprekend. Het gaat om iets dat, dat om méér vraagt dan een louter technische uitleg.Hoe cynisch ik soms ook moge klinken, ik heb een zeer groot respect voor mensen, die “in the open”, er een blog op nahouden, daar de moed én vastthoudendheid voor hebben.
  Wat is er aan de hand? Van die technische uitleg hezb ik noch kaas gegeten, noch een boodschap.
  Internet is voor mij,overtuigd sociaal-democraat( sla me halfdood alsq je dat de geschikte oplossing vindt), een element van openbare dienstverlening, van collectieve voorziening.In staatshanden of privé-uitbating, maakt niet uit. Maar er zijn regels na te leven. Bijvoorbeeld ( ook en vooral voor blogs) universele én permanente beschikbaarheid. Omwille van allerlei principes: de vrijheid van meningsuiting ( in dit geval via de nieuwe media), en vooral de gelijkheid van kansen.
  Klinkt dit moraliserend?
  De waarheid is dat niemand hetbvrescht hgeeft om omwille van welkje technische reden dan ook het “recgt” heeft om deze blogstroom te onderbreken.Dat moet “from the outset” duidelijk zijn.
  En duidelijk gemaakt worden op de plaatsen waar het hoort.
  Klinkt het boos? Wel, ‘k ben boos. Zoiets is ongehoord.Wie de moed en de wilskracht heeft om als jongere een blog aan te houden, moet dit kunnen blijven ndoen,, ononderbroken.
  Het is , om het in 50-, 60-er jarentaal te zeggen alsof de electriciteit ( collectieve voorziening) zou uitvallen.Dat hoort niet.

 6.   Reactie van Omar , op 18 August, 2002 @ 17:00

  Die tip van het IP adres kwam ook in mij op…

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress