29 November, 2002

Tergend

Te vinden onder: Uncategorized — @ 20:08

Ik woon op het Antwerpse Zuid, in de wijk die ze ‘klein Parijs’ noemen. Een plek waar, lijkt het wel, iedereen wil zijn ‘s vrijdagsavonds. Fijn, kom met zoveel als jullie willen, maar als ik thuiskom, van eenders waar, en dorst heb, laat me tenminste mijn parkeerplaatsje en mijn plekje aan de toog van mijn stamkroeg.
Nee, jullie komen met massa’s, pikken alle parkeerplaatsen en alle barkrukken in en ik moet twintig minuten rondrijden in mijn eigen buurt om een plekje te vinden vijf straten verderop zodat ik me daarna in de kroeg tussen jullie lijven door moet wringen om aan wat bier te geraken.
En het strafste is dat wanneer ik dan uiteindelijk mijn lippen aan de schuimkraag zet en door het raam van de kroeg schuin naar de overkant kijk, ik tussen de geparkeerde wagens een enorm gapend gat ontwaar, zomaar vlak voor mijn deur.


reacties (5)


5 reacties, »

 1.   Reactie van verbal jam , op 1 December, 2002 @ 0:16

  Het probleem lijkt mij eenvoudig op te lossen door er te voet heen te gaan, desnoods per rijwiel. Onderweg doet u zich dan te goed aan enkele knollen knoflook, opdat ook aan de toog al spoedig voldoende ruimte om u heen ontstaat…

 2.   Reactie van Polski , op 1 December, 2002 @ 0:48

  Luister Verbal, als ik met de auto ergens vandaan kom, moet ik die kunnen parkeren voor ik te voet verder kan niewaar? :)

 3.   Reactie van bernard , op 1 December, 2002 @ 11:06

  Dus de vraag is: gaat het hier om een overwinning van logica op gezond verstand of om net het omgekeerde?

 4.   Reactie van Polski , op 1 December, 2002 @ 15:41

  Jullie zijn dom of jullie doen het express. Vooral bernard schrijft maar wat en slaat wat met zijn handjes in het ijle. Da’s nie erg, da zijn we gewoon.
  Maar dat Verbal – anders wel een ‘columnist’, ook amper leest wat er staat en daarna een onzinnige reactie neerzet, daar kan ik niet bij.
  Verbal! (Herbal?)Where is your mind!

 5.   Reactie van Chipo , op 2 December, 2002 @ 8:11

  Pol, als je nou voor je weggaat, je fiets op je parkeerplaats zet, dan istie nog vrij en dan ruil je om als thuiskomt.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress