8 July, 2002

Terug boven water

Te vinden onder: Uncategorized — @ 11:46

Ik ben er weer – oef. Weekends kunnen dodelijk zijn, en je hebt daar echt geen auto voor nodig. Een cafĂ© met een paar slechte vrienden is meer dan genoeg ;o)
Wat ik dit weekend vooral geleerd heb is dat het tijd wordt om wat gezonder en zelfgedisciplineerder te gaan leven. Gezonder leven houdt in dat ik op mijn maaltijden ga letten, dat ik een vitaminekuur voor rokers ga volgen, en vroeger ga slapen. Die zelfdiscipline is vooral nodig om mijn vege lijf op een ‘christelijk’ uur uit mijn bed te krijgen, mijn huishoudelijke taken tot een goei einde te brengen, en naar huis te kunnen gaan na de derde pint, hoe gezellig het ook is in de kroeg. Ook ga ik leren ‘nee’ zeggen. Nee tegen al die pippo’s wiens wiet op is en komen vragen of ik wat kan missen, nee tegen al die html-amateurs die hun miserie liever door mij laten oplossen dan een degelijk boekske te kopen, en nee tegen mezelf, wanneer me in de kroeg de vierde pint wordt aangeboden.
En dringend ontstressen, wat waarschijnlijk kan aangevangen worden met te minderen met het zuipen van heelder sloten koffie


reacties (5)


5 reacties, »

 1.   Reactie van bareuh , op 8 July, 2002 @ 11:44

  lieve pol, allemaal heel verstandig hoor maar vergeet niet te genieten van het leven!

 2.   Reactie van Polski , op 8 July, 2002 @ 12:22

  ARgh – een beetje teveel genoten van het leven de laatste tijd bareuh :) Ik heb er zo van genoten dat ik niet meer weet wat de voor- of achterkant van dat leven is. FF de boel reorganiseren dus!

 3.   Reactie van chelle , op 8 July, 2002 @ 17:21

  Ik trakteer een pint of vier als het u lukt!

 4.   Reactie van bernard , op 9 July, 2002 @ 23:37

  Maar, jong, je wil toch niet eindigen in een heiligenleven? Ondeugden afleren, o.k.. Maar niet allemaal tegelijk, één voor één , met de nodige tussentijd.Maakt het ook veel plezanter.

 5.   Reactie van staalin , op 11 July, 2002 @ 12:59

  Okay, wat vitaminen pillen zijn goe, maar die vierde pint kan heus kwaad.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress