18 August, 2002

Terug naar het slavenschip

Te vinden onder: Uncategorized — @ 16:49

Deze vakantie duurde maar een week, en was veel te ontoereikend. Van al de dingen die ik wou doen zijn er maar een paar in orde gekomen, en ik heb veel te veel tijd verspilt met trivialere zaken. Ik heb nog niet genoeg van het weer geprofiteerd, ik heb nog te weinig echte vakantie-dingen gedaan, en nu ik eindelijk een beetje in de sfeer begin te geraken en zelfs al een beetje bruin, is er morgenvroeg weer de wekker om mij meedogenloos wakker te maken. Het jaar kan weer beginnen.


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van Lex , op 18 August, 2002 @ 19:48

    that’s life Polle

  2.   Reactie van Polski , op 18 August, 2002 @ 19:43

    Yep, maar moet da persee zo vroeg beginnen? :)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress