11 January, 2005

The Connect 4 Blog Games

Te vinden onder: Uncategorized — @ 11:09

De strijd gaat voort! is gestreden. Hieronder de ontwikkelingen op het slagveld:

En terwijl de haan kraait ontwaken beide legers om zich klaar te maken voor een vermoeiende strijd. Krijgsheer Dederdebelg heeft gedurende de nacht de zet van Kolonel Polskaya gepareerd zodat de Kolonel toch even moest nadenken tijdens het verorberen van zijn zachtgekookte eitjes bij het ontbijt. Hij nam wat zout tussen zijn vingers en gooide het over zijn schouder, gordde zijn kort zwaardje om en stapte zijn tent uit de veldslag tegemoet.

In game 21, move 11, I choose slot 6.

De nachtrust heeft Krijgsheer Dederdebelg blijkbaar goed gedaan, want Kolonel Polskaya aanschouwt de bewegingen van zijn tegenstander en krijgt een onaangenaam gevoel over zich. Vlug schudt hij dat van zich af en past een nieuwe tactiek toe met de hoop Dederdebelg uit het lood te slaan.

In game 21, move 13, I choose slot 3.

Veel mag het niet baten, en Kolonel Polskaya krijgt ferm de zenuwen. Met zijn gemalieënkolderde mouw veegt hij het angstzweet van zijn voorhoofd en doet nog één dappere zet, hopende dat Krijgsheer Dederdebelg voor een flits verblind zal worden door de zon.

In game 21, move 15, I choose slot 5.

Huilend zinkt Kolonel Polskaya op zijn knieën wanneer Krijgsheer Dederdebelg zijn volgende en finale zet doet. Onbarmhartig pint hij de Kolonel vast, deze veldslag beslissende in slechts 8 zetten en aldus overwinnaar! Kolonel Polskaya kan alleen nog maar hopen op een uitdaging van Dederdebelgs kant om zo zijn eer terug te kunnen winnen.

Proficiat Krijgsheer Derdebelg!


reacties (5)


5 reacties, »

 1.   Reactie van no3 , op 11 January, 2005 @ 13:25

  Het was een hele eer tegenover je in de arena te mogen staan, “Respect”! Dit is zeker voor herhaling vatbaar :)

 2.   Reactie van Chipo , op 11 January, 2005 @ 22:10

  Eens was ik in haar hoogtijdagen ook een winnaar met dit spel….;-)

 3.   Reactie van Polski , op 11 January, 2005 @ 22:03

  Zullen we een spelleke wagen Chipo?

 4.   Reactie van Chipo , op 12 January, 2005 @ 7:56

  Altijd, Pollemans, Lata is er ook klaar voor om Sneeuwbal eens de oren te wassen…

 5.   Reactie van Polski , op 12 January, 2005 @ 10:33

  Ah Chipo, haal je stenen maar boven, we zijn vertrokken :)
  http://connect.outer-court.com/game-26/

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

10 January, 2005

The Connect 4 Blog Games

Te vinden onder: Uncategorized — @ 19:11

Connect 4 Blogs

Als reactie op de eerste zet van Kolonel Polskaya, die het spel duidelijk in de weidse mogelijkheden van het middenveld wil openen, positioneert krijgsheer Dederdebelg zijn stellingen langs de oostelijke flank en veroorlooft hij het Polskaya om aan terreinwinst te doen langs het westen. Welk een tactisch denken speelt er zich niet in die twee geconcentreerde blogkoppen af?

In game 21, move 3, I choose slot 3.

Krijgsheer Dederdebelg roep Kolonel Polskaya een voorlopige halt toe in diens rooftocht naar het westen. De Kolonel ziet zijn kans schoon en forceert een eerste bedreiging voor de Krijsheer. Een schot voor de boeg zeg maar.

In game 21, move 5, I choose slot 6.

Krijgsheer Dederdebelg begrijpt onmiddelijk het gevaar en klieft zijn degen door de lucht. Als één man storten zijn troepen zich in de strijd en redden hun leider van de nederlaag. Nu beide heersers kunnen voelen hebben hoe warm het water is, kan de ware strijd losbarsten!

In game 21, move 7, I choose slot 5.

Doch beide legeraanvoerders beseffen dat vechten in het donker geen zoden aan de dijk zet, en besluiten te strijd te staken tot de ochtend. Kolonel Polskaya kan het nochtans niet laten om snel nog een strategische zet te doen, Krijgsheer Dederdebelg morgen met een onaangename verrassing opzadelend.

In game 21, move 9, I choose slot 4.


reageer als eerste op deze post (0)


Reageer als eerste. »

Reageer als eerste.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

The Connect 4 Blog Games

Te vinden onder: Uncategorized — @ 19:23

connect 4 blogsVier op een rij spelen via je weblog tegen een andere weblogger? Neem deel aan The Connect 4 Blogs Games!

The rules:
Two blog authors compete with each other in a game of Connect 4 by including text right within their blog. For example the text ‘In game 12, move 3, I choose slot 5.’ would move the token in game 12 to slot number 5.
You win by connecting 4 tokens of your color in a vertical, horizontal, or diagonal row.

Polskaya heeft Dederdebelg uitgedaagd en die heeft Polskaya’s handschoen gebruikt om in te snuiten. Aldus is de kamp begonnen!

Polskaya doet de openingszet:

In game 21, move 1, I choose slot 4.


reageer als eerste op deze post (0)


Reageer als eerste. »

Reageer als eerste.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress