27 August, 2005

…tot ze blinken.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 5:43

Ik probeer goed te doen en wanneer mij dat niet lukt maak ik me meestal uit de voeten om de schade alsnog te beperken (tenzij ik venijnig en slecht gezind ben). Sommige mensen zullen dit betwijfelen. Aan hen wil ik zeggen: ik probeer goed te doen en wanneer mij dat niet lukt maak ik me meestal uit de voeten om de schade alsnog te beperken (tenzij ik venijnig en slecht gezind ben). Diegenen die dan nog niet overtuigd zijn mogen ze kussen tot ze blinken gelijk petanque-ballen.


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van muggenbeet , op 27 August, 2005 @ 8:34

  Altijd goed doen en voor iedereen… dat gaat niet. Ik heb me er bij neergelegd.

 2.   Reactie van Luc V. , op 27 August, 2005 @ 23:44

  Geef toe, Pol, eigenlijk heb je dit postje alleen maar geschreven om die laatste zin eens te kunnen gebruiken.

 3.   Reactie van Luk O. , op 17 September, 2005 @ 23:25

  Lees even die achtiende-eeuwse literatuur van de Marquis de Sade: zijn Justine, met al haar deugden wordt steeds opnieuw beroofd of bedrogen of verkracht of beschuldigd.

 4.   Trackback van action cleanse dual review , op 11 March, 2006 @ 22:30

  action cleanse dual review

  action cleanse dual review

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress