15 March, 2004

True Desktop Project

Te vinden onder: Uncategorized — @ 21:38

Voor die ene keer dat ik een stok naar me toegesmeten kreeg vergat ik waar ik hem gelaten had. Hehehh, hij stond mooi achter de deur toen ik hem terugvond. In het hout stond de vraag gegrift of ik wou meedoen aan ‘the true desktopproject.

TDP is collection of images from computer users, who are interested in providing the cyber-world with a glimpse into their very own true desktop workspace. I believe that this project will finally allow users to step into the clandestine universe of individual computer users and see what they use when they power on their computers. Currently, there are 340 entries in the True Desktop Project.
( The True Desktopproject )

Alzo en alhier dus: mijn ‘werkplek’ netjes opgekuist en gepoetst. Ha ja, hoe zou je zelf zijn:


Ik kreeg deze stok van de onovertroffen Chipo, en ik smijt hem verder naar Kristof van Chips&Cookies als hij er zin in heeft.


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van Chipo , op 16 March, 2004 @ 8:42

    Oho, Pollemans, ik had hem naar houw gesmeten voor een ongekuiste versie! Die van mij was al zo onnatuurlijk netjes, en ik heb gelukkig geen moblog om de realiteit te laten zien. Dus over een paar weken krijgen we van u een ongekuiste versie?

  2.   Reactie van Kristof Vandevenne , op 16 March, 2004 @ 11:09

    Bedankt Pol, ik ga de stok zeker verder werpen. Eerst nog even de batterijen van m’n digicam opladen ;)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress