18 September, 2005

Tussen twee vuren

Te vinden onder: Uncategorized — @ 6:46

Daarnet kwam Radeloosheid nog even mee naar boven en nadat we ons geïnstalleerd hadden kwam ik van haar te weten dat Paniek achter de hoek is komen wonen. Ravenzwart haar heeft Paniek en een bangelijk voorkomen. Ik heb haar al een paar keer aan de toog gezien. Radeloosheid gaf me grijnzend een joint door die ze had gerold met ‘eigen kweek, goe gerief’ en ze vertelde dat Paniek een oogje op me heeft. Nu is het zo dat ikzelf nogal gek ben op Radeloosheid en dat zij dat niet weet. Radeloosheid en Paniek zijn al sinds jaren her vriendinnen. Paniek is een bangelijk wijf maar ik ken haar nog niet. Radeloosheid ken ik al lang.
En nu vraag ik om advies: moet ik Radeloosheid eindelijk opbiechten wat ik voor haar voel of moet ik eerst zien te zien wat Paniek me kan bieden?


reacties (7)


7 reacties, »

 1.   Reactie van verca , op 26 September, 2005 @ 23:25

  Tja, wordt Radeloosheid wat te veel, dan zal Paniek verleidelijk om de hoek komen kijken. En gaat Paniek wat te dichtbij komen te zitten, dan zal Radeloosheid niet gemakkelijk weg te slagen zijn.
  Euh, nu heb je natuurlijk nog steeds het antwoord niet ;-)

 2.   Reactie van Evil Henry , op 18 September, 2005 @ 10:37

  Tri-o ! Tri-o !

 3.   Reactie van miek , op 23 September, 2005 @ 10:45

  ban ze beiden en focus je op diegene, waarvan je nu nog niet weet of je ze ooit zult ontmoeten.

 4.   Reactie van Nove , op 23 September, 2005 @ 1:14

  omdat Radeloosheid uw tekenen van verlangen naar haar huid en temperament negeert zou ik via juffrouw Paniek een laatste poging tot verstrengeling der gemoederen met uw beoogde geliefde erop wagen en mijn advies luidt dus om ongegeneerd de beide dames tegen elkaar uit te spelen. De eerste die paars aanloopt mag een nieuwe naam aannemen, die heet voortaan Jaloezie..

 5.   Reactie van Chipo , op 20 September, 2005 @ 9:47

  Juffrouw Hopeloos schijnt ook erg lief te zijn…

 6.   Trackback van Pkfjmnop , op 9 June, 2007 @ 20:33

  Pkfjmnop

  What is a Pkfjmnop. Did you know about all the advantages of your Pkfjmnop

 7.   Trackback van Brlvcfpt , op 10 June, 2007 @ 14:38

  Brlvcfpt

  What is a Brlvcfpt. Did you know about all the advantages of your Brlvcfpt

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress