28 May, 2002

Uithoudingsproef

Te vinden onder: Uncategorized — @ 15:55

Met de deadline op zeer binnenkort besluit de klant, die eigenlijk nooit sterk is geweest in het begrijpen en bevatten van het concept van zijn eigen website, dat een groot deel van de backoffice anders moet. Ik ben daar niet blij mee :)
Deze klant is een schoolvoorbeeld van het fenomeen klant:
Klagende Labiele Altijd-Neurotische Teringlijer.
Hij weet wat hij niet wil – hetgeen wij hem suggereren met name – en niet wat hij wel wil. Ik meen het: bestonden er wedstrijden ‘klantslingeren’, ik smeet die van mij tot in een baan rond Jupiter.


reacties (11)


11 reacties, »

 1.   Reactie van Omar , op 28 May, 2002 @ 17:55

  gedachte: Hahaha, alweer. Ik blijf erbij, klanten als deze kun je missen als kiespijn, want over een half jaar moet ie toch ineens alles wat je voorgesteld had… Let maar op.

 2.   Reactie van bernard , op 28 May, 2002 @ 19:26

  Pillekes heb ik niet echt nodig.Slik pillekes en het enige wat je doet is aporhekers en farma-industrie rijker maken, geef toe ,niet echt een verstandig levensdoel.

  ‘k Ben gewoon zelf de, wat jij “klant” noemt (die naar Jupiter te verbannen kwaadwillige), de baas dus over de upcoming site, als ik niet tijdig op mezelf let wordt die nog worldfamous.

  Maar ‘k hou me in.Dus, wat gebeurt er?Er wordt bij ons onder Duitse leiding een nieuwe site ontwikkeld. Dat is , op z’n duits dus ,eerder een encyclopedie dan een site.’k Stap daar langs, ze zeggen :trekt gij je dat ne keer aan, want het raakt niet klaar.’k Doe gedurende een paar maand alsof ik dat prima vind.’k Leer veel bij over site-opbouw.Vervolgens stuur ik aan alleman die erbij betrokken is een ontwerp van totaal andere Home Page (in 3 kolommen, ‘t gaat hier om iets iets officieels,ook binnen dat soort sites moet je wel na 1, max. 2 clicks bij “het vlees” (=de inhoud) belanden.

  Paniek alom.’k Krijg allerlei berichten/reacties, pos. en neg.’k Lach in mijn vuistje.’k Hou eindeloos lange reeksen sites in 3 kolommen achter de hand, dingen waar mijn “bazen” naar opkijken.Binnen max. 2 weken beslissen de “instanties” dat dit een betere oplossing is, zeker weten.

  Alleman content: (1) de firma (Palo Alto,-jean-bernard bodry dus- Parijs/BXL,want die heeft weer veel werk , moet misschien zelfs overgaan tot bijkomende aanwervingen,(2) diegenen die denken dat ze mijn bazen zijn: een veel betere Home Page voor de site , model http://www.ndol.org die Bush willen verslaan door wekelijks ideeën te lanceren, gewapend met, tja, 3 kolommen, (3)ikzelf, gewoon.

  Niet echt een K.L.A.N.T.. We lachen wat af.Wil je niet eens voor mij werken?

 3.   Reactie van Joeri , op 28 May, 2002 @ 21:08

  Wees blij dat je niet voor mij werkt, Pol :)

 4.   Reactie van Polski , op 28 May, 2002 @ 21:03

  Nu maakt ge me curieus Joeri…

 5.   Reactie van Joeri , op 29 May, 2002 @ 11:17

  http://www.kbc.be, Pol :)

 6.   Reactie van Polski , op 29 May, 2002 @ 11:39

  Ai, Joeri!

 7.   Reactie van Joeri , op 29 May, 2002 @ 14:16

  Hoe, ai?

 8.   Reactie van CasaSpider , op 29 May, 2002 @ 17:10

  Maar Polskaya, de klant is KONING!

  Leve de Republiek!

 9.   Reactie van bernard , op 29 May, 2002 @ 18:12

  ‘k Kan de URL van onze site niet doorgeven, nog in testfase, nog niet” on line”. En nu dus die volkomen andere Home Page, met de 3 kolommen, die de “arborétage” doet schiften als mayonnaise.Duurt nog wel eventjes, tegen dan ben ik daar al weg.

 10.   Reactie van Polski , op 29 May, 2002 @ 18:47

  ai, omdat ik met de kbc serieus boel heb gehad eens,de vuile…, en het zou me niet echt liggen om mee te werken aan hun site.

 11.   Reactie van Mirjam , op 31 May, 2002 @ 11:22

  Hahaha, die wedstrijd klantslingeren zou je vast met verve winnen!

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress