25 October, 2003

Veeg uit de pan

Te vinden onder: Uncategorized — @ 11:18

Het was al een paar dagen aan het broeden, maar toen ik gisteren van de ‘sneeuw’wandeling thuiskwam had ik kouwe rillingen, hoofd- en spierpijn, borrelende darmen en was ik zo slap als een vod. Twee paar dekens op het dekbed gelegd en hopla, eronder, lekker uitzieken. Die lieveling van een Sneeuwbal is geen moment van mijn zijde geweken :) Nu voel ik me weer vrij in orde, dank u.


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van Edwinek , op 25 October, 2003 @ 21:18

    Ik wou je vóórr het lezen van die laatste regel al beterschap wensen, maar blijkbaar heeft de sneeuwbaltherapie goed geholpen. Toch maar, voor het geval het nodig zou zijn: beterschap, jongen.

  2.   Reactie van majriM , op 26 October, 2003 @ 12:44

    Sneeuwbal = lief ;-)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress