30 August, 2004

Verbijsterend bericht

Te vinden onder: Uncategorized — @ 15:55

Gevonden op de website van mijn stamkroeg:

Vanaf 1 OKTOBER kan u in de Linde NIET MEER POEFEN. We hebben deze beslissing moeten nemen omdat onze poefboek op de duur echt niet meer hanteerbaar wordt. Centjes die wij nodig hebben om onze leveranciers, personeel en onszelf uit te betalen, blijven vastzitten in de poef. Dit is tegen niemand persoonlijk gericht, maar de optelsom van alle individuele poefen en poefjes per maand is niet langer vol te houden. Hou er dus rekening mee dat u tegen 1 oktober geen rekening meer heeft aub.

Tja, dat wordt dus voortaan thuisblijven hé, wanneer het tegen het einde van de maand begint te lopen…

De Nieuwe Linde


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van novecento , op 3 September, 2004 @ 0:25

    de leegloop zal de sfeer aanvreten.Het weer wordt ruig,da’s heel gewoon voor de tijd van het jaar maar het incassobeleid harder met de minuut, het is nooit genoeg om de bankdirecteur tot complimenten te brengen. Hoe heet het ook alweer ? Compassionate conservatism, oh ja, het masker van de redelijkheid.Hij heeft op zijn beurt ook aan alle schuldeisers te denken, de beurskoers en het rendement voor de inversteerder. Misschien is de cafebaas er wel en van en heeft hij een pak aandelen bij die bankbaas.. Pfff..al die geldzucht wordt obsceen.

  2.   Trackback van Clopin.be , op 14 September, 2004 @ 10:29

    Laundry Day
    Gisteren een zeer fijne dag/avond beleefd op Laundry Day.
    Laundry Day is een gratis muziekfeest in het Montmartre van Antwerpen. Een straatfeest waar een kind van twee even hard meedanst in vad

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress