3 April, 2008

Vermist!

Te vinden onder: Uncategorized — @ 1:56

Ze is vermist. Ze is nergens te vinden. Ik heb haar voor het laatst gehoord voorbije vrijdag. Anderen hebben haar des zondags nog gehoord en sindsdien is er van haar geen spoor meer te vinden. De politie houdt zich er nu mee bezig – recherche, cel verdwijningen, geene kattepis. Ze is kwijt sinds voorbije zondag.
Ze is dertig jaar oud, ze heeft zwart haar tot over haar schouders, ze is tenger gebouwd, ze heeft een zwaar frans accent, bleke huidsteint, 50 kilo om en bij, en ze is moeder van een snotneus van vijf jaar oud die ze niet bij zich heeft, moedervlekje links van haar neus bijna tegen haar bovenlip aan, dolfijnenlipjes, gulle glimlach, en ze is nergens te vinden.
De politie gaat uit van een ‘onrustbarende verdwijning’ en heeft het parket ingeschakeld.
Er zijn een hoop mensen die haar terug willen.
Waaronder ik.

UPDATE: ze is terecht, maar haar verhaal is van dien aard, dat ze voor mij mag wegblijven. Wat een gezeik, zo ga je niet met mensen om.


reacties (3)


3 reacties, »

 1.   Reactie van majriM , op 3 April, 2008 @ 18:44

  oef… sterkte ermee, hoop dat ze haar snel levend en wel terugvinden

 2.   Reactie van Polski , op 4 April, 2008 @ 2:01

  Dank je wel majriM.
  Bij het schrijven van deze comment is er helaas nog steeds geen nieuws over haar. De flikken zijn heel karig in hun commentaar. Meer dan ‘het onderzoek loopt’ krijg ik er niet uit.

 3.   Reactie van odette , op 4 April, 2008 @ 9:00

  He getver, hoe kan iemand nou ineens zomaar kwijtraken? En dan zonder snotneus nog wel. Veel sterkte daar hoor, ik duim op afstand.

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress