20 March, 2003

Verwerpelijk.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 9:35

OK, Bush heeft het dus toch gedaan: hij heeft de VN verloochend en is op eigen houtje oorlog gaan voeren. Dat is een besluit dat de Amerikanen nog lang zal tekenen. Het enige volk dat zo dom is om blindelings en tegen de wil in van de VN een onrechtmatig verkozen oliemarionet te volgen in een illegale oorlog waarvoor geen andere reden is om hem te voeren dan het Amerikaanse streven naar totale wereldhegemonie en controle over ‘s werelds oliereserves, is begonnen met vrouwen en kinderen in Bagdad heel hightech en zonder scrupules te bombarderen. En ondertussen wel schijnheilig zitten melken over ‘vrijheid’, ‘eerbaarheid’ en ‘rechtschapenheid’, allemaal in naam van God en het Vaderland.
Kan er iemand de wereld even stop zetten? Ik wil eraf, het is geen fijne plek meer.


reacties (5)


5 reacties, »

 1.   Reactie van Marko , op 20 March, 2003 @ 10:48

  Nee, de wereld kan niet stop gezet worden, je moet er op blijven…….
  triest maar waar. Als Nederlander schaam ik me voor het standpunt van mijn ‘regering’. De Belgische regering heeft tenminste nog kloten en laat een anti-geluid horen….

  Op mijn eigen site heb ik dat zo verwoord : “En dan is er Balkenende die roept dat Nederland het beleid
  van Bush wel politiek steunt, maar niet militair. Dit laatste uit respect voor de Nederlandse publieke opinie. JP heeft denk ik niet goed geluisterd naar ‘het volk’. Tegelijkertijd dreigt Belgie; z’n luchtruim voor Amerikaanse vliegtuigen te sluiten , en zal er geen
  Belgische infrastructuur gebruikt worden voor het transport van Amerikaanse legereenheden. Belgen kijken tegen Nederlanders op,
  Nederlanders kijken op Belgen neer, maar op dit moment doe ik niets liever dan mijn Nederlandse paspoort inruilen voor een Belgische. “

 2.   Reactie van Bart , op 20 March, 2003 @ 15:45

  Spijtig genoeg hebben ze ervoor gezorgd dat de oorlog WEL legaal is zenne…

 3.   Reactie van Ben Winden , op 20 March, 2003 @ 20:37

  Ik wil wat opvrolijken. Het Cambodja van Pol Pot is door Vietnam buiten de VN om binnengevallen. In ieder geval achteraf waren de Cambodjanen daar wat blij om. Hetzelfde geldt voor de Kosovaren, die zonder internationale goedkeuring zijn bevrijd van Milosovics.
  Het is te hopen, zelfs waarschijnlijk, dat over een jaar de meeste Irakezen tevreden terugkijken op de Amerikaanse inval in maart 2003. Vergeet Bush, het gaat om het Irakese volk.

 4.   Reactie van chipo , op 21 March, 2003 @ 8:09

  Dat moet je eens aan de Somaliers gaan vragen, hoe blij die waren met Merikaanse bemoeizucht. Of aan Afghanen, als het daar over uitgaat, en dan bij voorkeur aan de vrouwen.

 5.   Reactie van ET , op 6 June, 2007 @ 21:38

  Is wel leuk om te weten dat comunisten nog steeds sites maken om te roddeltanten over De Amerikanen. Ik moet zeggen eerlijk gezegd en jullie zullen mijn antwoord niet graag hebben daar ben ik zeker van.
  belgië moet geleid worden door echte idioten. Net zoals de rest van de VN, begrijpen jullie dan niet, of weten jullie niet, dat de VN gesticht is door de VS om ons “trotse europeanen” te beschermen tegen onszelf?
  Wij hebben on eigen steden vernietigd, ons eigen volk vermoord in WW2, Wij belgen, duitsers, fransen zijn allemaal 1! De duitsers verietigden misschien 50% van West Europa. heel europa zou gevallen zijn in Nazi-duitsland van toen’s bewind. Begrijpen jullie niet dat wij ‘de VN’ worden geleid door de Amerikanen omdat wij niet eens kunnen overleven zonder hun hulp. Begrijpen jullie dat dit text dat jullie lezen alleen mogelijk is gemaakt door de dood van miljoenen burgers in WW2 door amerikaanse en Duitse bommewerpers die alles vernietigden in hun pad? De internet is een uitvindig van de amerikaanse leger als comunicatie middel. maar dit maakt allemaal niet uit voor jullie want het is in ons voordeel nee? Als de amerikanen geen aandacht aan ons besteden beginnen mensen als jullie ( met alle respect ) te zeggen dat het alleen is voor olie en macht over het midden-oosten. Maar in het 2de wereld oorlog? waarvoor was dat? Pas op jullie hebben misschien gelijk het is voor de olie. Maar twijfel geen second, het is in alle voordeel voor de iraakse volk en de midden oosten. Hoe zouden wij hier reageren als de VS een VN in het midden oosten opsticht? En daarbij ik weet niet of jullie het echt beseffen maar duitsland verloor WWII en door die verlies zijn wij wat we zijn en hoe wij zijn. Denken jullie echt dat wij hier zo vrij over politiek zouden praten? Dat wij van zo een goede sociale zorg zouden genieten? Ik niet ik denk dat wij allen HANS zouden noemen en naar VT4 kijken om Hitler zijn Zoon te zien roepen naar de rest van de wereld terwijl ‘zijn’ legers het Midden oosten zou veroveren voor de olie vooraden en geloof mij, dat … Zou met iets meer doden verlopen. Groeten aan iedereen

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress