24 May, 2006

Warbears

Te vinden onder: Uncategorized — @ 20:32

Ik ben er nog steeds niet in geslaagd om ook maar 1 van de 3 Hapland games op te lossen en de mate van mijn irritatie daarover laat me voorlopig niet meer toe om het nog eens te proberen.
Waarom ik me dus laten verleiden heb tot Warbears is me al een even groot raadsel als de oplossingen van bovengenoemde breinplagers, want het is al even frustrerend om uit te spelen.

warbears

Warbears is een Flash Point-and-Click adventure met een gameplay die lijkt op die van Hapland. Je controleert een team warbears dat ter hulp geroepen wordt door de politie (we tried nothing and it didn’t help!) om de gegijzelde werknemers van een bank te bevrijden. De bankovervallers zijn gemene beren die gewapend zijn met grote drilboren.

The Warbears are arriving!
Use the skills of the four special agents (kla, lucas, ryoh and steve) to complete the mission and save the day! Lots of animations and special bonuses that can be unlocked with high scores!

Ga met je muis over een Warbear-agent en je ziet een popup met een paar icoontjes. Die icoontjes stellen acties voor die je kunt uitvoeren door erop te klikken, en het is de bedoeling om aan de hand van de juiste volgorde acties puzzels op te losssen en het spel uit te spelen. Net als in de Hapland-reeks kan je je vorderingen volledig omzeep helpen door de foute dingen uit te voeren, maar bij Warbears krijg je wel een hint elke keer je de boel hebt verneukt.
Bij het schrijven dezer woorden is Bibi in ieder geval nog niet verder geraakt dan zichzelf te verzuipen in de badkamer of het zichzelf opblazen met een handgranaat.
Ik wens jullie meer wijsheid toe :)

Warbears @ newgrounds.com
Warbears @ mousebreaker.com
Warbears @ gamegarage.co.uk

Warbears author page.


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van dramoghe , op 24 May, 2006 @ 23:39

    Op Asfaltkonijn.be kan je alleszins ergens een linkje terugvinden voor een walktrough van de eerste Hapland..

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress