11 November, 2002

Webcamnights.tv

Te vinden onder: Uncategorized — @ 16:17

Iedereen kent nog de nachtuitzendingen van de Duitse Televisie waarin een camera gemonteerd stond naast de chauffeur van een auto of een machinist van een trein, en zo kon je graits en voor niks heel de nacht door Duitsland trekken.
Nu geeft de ZDF een ander concept bedacht dat zeker even leuk is om naar te kijken: Webcamnight. Beeldjes van een webcam die vierentwintig uur heeft staan opnemen worden versneld na elkaar afgespeeld. Er worden plaatsten getoond van over heel de wereld. De sluizen van het Panamakanaal bijvoorbeeld. (Op de televisieuitzendingen is de streaming veel vlotter.)
Prachtige non-televisie waar ge eigenlijk alleen maar uw tijd me zit te verschijten, maar kom…wie op dat uur van de nacht nog voor de tv zit heeft waarschijnlijk genoeg tijd.
Elke maandag vanaf 4u45 en elke zondagochtend vanaf 04u00.


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van JW , op 13 November, 2002 @ 13:05

    In Nederland is dat ook een poosje uitgezonden, in de tijd dat Veronique net bestond: uren achtereen niets anders dan beelden vanuit een auto die door polderdorpjes rijdt. Schijnt nog heel populair geweest te zijn bij studenten in verband met de weddenschappen (volgende kruising links of rechts?).

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress