23 December, 2002

Wekelijkse routine

Te vinden onder: Uncategorized — @ 9:22

En ineens is het weer maandag, die vermaledijde, hoopontnemende maandag waar niet aan valt te ontkomen. Reeds veel te vroeg op moeten staan om mijn kloten te gaan afdraaien en gisteren weer veel te laat gaan slapen om zelfs nog maar kunnen doen alsof ik d’r een beetje goesting in heb vandaag.
Tien na tien, nog een eeuwigheid. Bijna tijd voor de eerste sigaret van vandaag.
Buiten is het grijs en miezert het.


reacties (5)


5 reacties, »

 1.   Reactie van astrakanko , op 23 December, 2002 @ 10:42

  Hou vol Pol ! ‘t Is een korte week :)

 2.   Reactie van bernard , op 23 December, 2002 @ 17:46

  Minimum discipline aanbrengen, Polsk.Het helpt.Zelf ooit geleerd van..Zappa.Ga na, concentratie, present day composer,enkel nu en dan één zottigheid tegelijk,productie,componeren= muzieknotezn op papier zetten gewapend met een potlood en een gommetje.Dan een “optreden” noemen de VL dat, een reeks concerten,met een audience,die zich probeeert interessant te maken door projectielen naar het podium te lanceren. F.Z. :”Ontruim de zaal, the concert is over”.

  Dus nu, zoveel later ga ik op maandagmorgen, om 8 uur, naar een overleg over be. Buza, vooraleer alleman goed begonnen is, hebben wij al gedaan.

 3.   Reactie van astrakanko , op 23 December, 2002 @ 20:01

  Zoals uit vorige reactie blijkt, kan een fikse dosis LSD ook wonderen doen om de dag door te komen…

 4.   Reactie van bernard , op 23 December, 2002 @ 20:05

  Zappa zei:neen.Altijd anders geweest dan die club,die hem adoreerde, denkende dat hij “chaotische” muziek creëerde.Neen, alles stond op partituur.3composer, currently active in the pop businees”, noemde hij zichzelf.Voor hij stierf is er gelukkig na de mislukte exploten met o a de Lo,ndon S. Orchestra e a, door de duitsers véél geld uitgetrokken om Ensemble Modern ( “The Yellow Shark”) z’n laatste composities te laten spelen.Er staan “horizontale noten” in.Ze zweven door het Ensemble.

 5.   Reactie van chipo , op 24 December, 2002 @ 8:54

  Zappa snoof toch?

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress