13 August, 2006

Werktitel, geheime titel, droomtitel

Te vinden onder: Uncategorized — @ 7:07

Weblogjes verschijnen en weblogjes vergaan,
maar stokjes zullen altijd blijven bestaan.

De volgende stok kreeg ik van M. van 7 seconden: Wat is uw werktitel, geheime titel en droomtitel?.
Ik zeg u dat ik van M. veel liever een goed getapt bolleke zou hebben gekregen. Ik heb geen titel, anders zou dit blog wel baronpolskaya.be heten of zoiets, of ridderpolskaya.be voor mijn part maar dat is niet zo. Waarmee de vraag eigenlijk al beantwoord is dus eigenlijk min of meer.
Buiten adelijk gespuis hebben trouwens alleen boeken, muziekstukken en ander kunstzinnig uitgesponnen dingen een titel.

Doch niet versaagd, ik antwoord op wat me is gevraagd:

werktitel: ‘De perikelen van D’ Artagnan Van Het Zevenste Knoopsgat .’
geheime titel: ***** ** *** *** ********’
droomtitel: ‘Lieverdje.’

What’s in a name…

En nu rest me de keuze om deze stok die drie dringende vragen bevat door te smijten, of om dat niet te doen… Aaah de verantwoordelijkheid die het webloggersschap eist! Het is elke dag een beetje sterven! En het ergste is eigenlijk te weten dat ik, terwijl ik me buig over bovenstaande vraag, hier allang de groetjes had kunnen doen aan mijn mama wiens kat is gestorven en aan de vrienden van uit het cafe die verhuist zijn naar ergens anders en aan de Jos die mij vorige week nog een lief aan de hand heeft proberen te doen maar er uiteindelijk zelf mee naar huis is gegaan omdat zij veel te zat was om nog mee te mogen met een taxi laat staan met mij.

Hoedanook lief gespuis, moest lvb.net zijn tijd willen steken in dit gedoe, ik weze benieuwd naar zijn titels. Het is een pogen waard. En kan ik het de heer Druppels nog eens aandoen misschien? Welke titels zou een blogger als hij dragen? En als we dan toch zwaargewichten in het vizier nemen waarom dan ook niet ineens Maarten van Blogologie vragen hoe het zit met de zijne?
Geachte bovenvermelde bloggers, deze surrealistische stok wordt u door mij aangereikt en u doet er verder het uwe mee:
Wat is uw werktitel, geheime titel en droomtitel?.

(Iemand zou eens een site moeten maken waarop het traject van al die stokjes gevolgd kan worden. Daar moet iets lucratiefs mee aan te vangen zijn, al die uitgaande links!)


reacties (3)


3 reacties, »

 1.   Reactie van Michael , op 13 August, 2006 @ 8:55

  Ridder P., dat bolleke komt eraan. ;-)

 2.   Reactie van Topanga , op 14 August, 2006 @ 2:19

  Die stokjes route heeft Wereldkeuken ooit al eens opgezet…
  Dus het bestaat wel degelijk.
  Maar het was toch min of meer ingewikkeld, dus is het een stille dood gestorven vrees ik.

 3.   Reactie van frédéric , op 22 August, 2006 @ 14:56

  Het stokje werd opgeraapt en doorgegooid.

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress