16 March, 2005

Wie komt die wint

Te vinden onder: Uncategorized — @ 20:02

Volgens een artikel in Het laatste Nieuws worden er in uw hersenpan nieuwe hersencellen aangemaakt telkens wanneer u orgasmeert. Dat is goed nieuws voor diegenen onder u die zich geregeld lazarus zuipen en met een knoert van een kater en een gat in hun memorie ontwaken en er geen idee van hebben hoeveel van hun hersencellen die laatste slemppartij niet overleefd hebben. Al wat zij dienen te doen om de schade te herstellen is klaarkomen, klaarkomen en nog eens klaarkomen! En weldra hebben zij via natuurlijke weg niet alleen hun aantal hersencellen terug op peil gebracht, maar kan het gebeuren dat ze er zoveel hebben bijgemaakt dat een goeie braspartij van tijd tot tijd geen luxe meer is maar een noodzaak wordt.
Ook voor de student opent zich hier perspectieven: al onanerend achter de studieboeken zitten koppelt niet alleen het aangename aan het nuttige, maar belooft ook meer kennisopname en inzicht in de studiematerie. Om blackouts tijdens schriftelijke examens op te vangen dient u zich enkel ergens achteraan te gaan zitten en een doosje Kleenex bij de hand te hebben zodat u de hand aan uzelf kan slaan in geval van nood. Bij een mondeling examen kunt u eventueel een deal maken met uw examinator.
Ook het begrip ‘brainstormen’ krijgt een totaal andere dimensie wanneer u weet dat een orgasme bevorderlijk is voor uw hersencelkwanti-kwaliteiten. Ik stel me al zo’n sessie voor op één of ander reclamebureau:

- ‘Nog iemand met een goed idee voor een advertentiecampagne voor deze toiletrolhouders?’
- ‘Ja, ik meneer de creative director, ik zit met iets dat eruit moet.’
- ‘Juffrouw Toertjes, kunt u meneer P. even op weg helpen?’
- ‘Uiteraard meneer de creative director, alles voor de firma, de firma voor ons allen! Maak wat plaats, meneer P.’
- ‘Ah! In orde! Hmmm! Zo ja juffrouw Toertjes! Een beetje dieper als dat kan. Ha ja! Moah! Ik voel het! Het komt eraan mevrouw Toertjes, het komt eraan! AHAA! VERDORIE MENEER DE CREATIVE DIRECTOR DAAR IS HET!’

Waarop dan een uitbarsting van ongetoonde creativiteit volgt.


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van verca , op 16 March, 2005 @ 23:33

    Gij moet dringend van de grond, peins ik ;-)

  2.   Reactie van Verbal Jam , op 23 March, 2005 @ 14:56

    Vandáár dat ik zo intelligent ben!
    Een leerzaam en bemoedigend stukje, Polski! ;-)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress