20 September, 2002

Wie zijn de echte smeerlappen?

Te vinden onder: Uncategorized — @ 12:23

Twee maanden voor de fatale dag van 11 september wist de CIA dat het Al Qa’ida netwerk van Osama bin Laden aanslagen beraamde. Vijf buitenlandse inlichtingendiensten hadden de Amerikanen verwittigd. De Duitse bnd bijvoorbeeld zei letterlijk: ‘Terroristen uit het Midden-Oosten zijn van plan passagiersvliegtuigen te kapen om daarmee belangrijke symbolen van de vs aan te vallen!’
De cia en Bush deden niets. Vrij spel voor bin Laden, de man met een jarenlange CIA-carrière.
Meer nog, met het verstrijken van de tijd komen tientallen aanwijzingen boven, dat de inlichtingendiensten de vliegtuigkapers van nabij volgden en doelbewust hun gang lieten gaan.
De Verenigde Staten hebben herhaaldelijk het terrorisme als militaire strategie gebruikt, een doctrine die de medeplichtigheid logisch maakt. 11 september was de schok waarmee de eigen bevolking gewonnen werd voor de oorlog tegen alle landen die de Amerikaanse hegemonie niet aanvaarden.

 
Zet er u even voor, want het is een serieuze lap tekst (volledige eerste hoofdstuk), waarin uit de doeken gedaan wordt hoe de Amerikaans overheid op de hoogte was van alles wat betreft 11 september van vorig jaar. Straffer nog, dat ze het om één of andere duistere reden hebben toegelaten dat die aanslagen gepleegd werden.
En lees dan hier een interview met één van de auteurs van het boek ‘Waarom de kapers vrijspel kregen’.
 
Peter Franssen en Pol De Vos hebben in de gigantische schroothoop van 11 september die naald gezocht: het resultaat is een indrukwekkend feitendossier.
 
( via )


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van no3 , op 21 September, 2002 @ 11:20

    Griezelig artikel… ik krijg het er helemaal koud van.

  2.   Reactie van Kevin , op 6 November, 2002 @ 14:28

    ik zou willen weten wat de aanleiding was tot deze aanslagen op de Wtc gebouwen

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress