15 July, 2008

WordPress v2.6 est arrivé

Te vinden onder: Uncategorized — @ 16:55

Miljaar, ik ben zoooooo outdated! Deze blog draait nog op WP1.5.2 (jaja ik weet het, but why fix it if it aint broken), en vandaag is WP2.6 uitgekomen. Da’s idioot, da’s gelijk een boek schrijven bij kaarslicht terwijl er bij IKEA perfecte bureaulampen te verkrijgen zijn. Ik zal dus eens echt in actie moeten schieten, en heel mijne meuk upgraden. Al gaat dat nog wat geven denk ik, om mijn voorhistorische 1.5.2 database over te zetten naar de hypermoderne 2.6 versie. Heh.
Maar na het zien van onderstaand filmke ben ik bereid om die miserie met opgehoven hoofd tegemoet te gaan:

WordPress.org


reageer als eerste op deze post (0)


Reageer als eerste. »

Reageer als eerste.

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress