16 June, 2005

YouTube

Te vinden onder: Uncategorized — @ 18:25

youtubeJe kent dat, dan heb je iets leuks gefilmd, je hebt dat fijn ge-edit en je wil dat online zetten. O miserie! Je hebt niet genoeg bandbreedte of webspace om het ding serieus te hosten! Wat nu gebleit?
YouTube is een Flickr-achtige (heheh) site, maar dan voor video’s. Een accountje is snel aangemaakt, waarna u films tot 50Mb kunt uploaden en voorzien van tags. U kan uw inzendingen privé houden of publiek maken, en elke upload wordt voorzien van een unieke url om naar te verwijzen in uw blog of in een email. Er kan commentaar gegeven worden op inzendingen, en via een heus messaging-systeem kan er door de filmers onderling heel gemakkelijk gecommuniceerd worden.
En anders is het een fijn archief waarin u de meest uiteenlopende filmpjes kunt vinden. Of neem gerust een kijkje bij mij.

YouTube
YouTube: Polskaya


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van Tijd , op 16 June, 2005 @ 21:06

  Ik bekijk net dat filmpje van uw kater. Leuk muziekje. Het werkt allemaal wel, maar de bediening zou toch beter kunnen (>). Is dat wel mogelijk na registratie?

 2.   Reactie van Polski , op 21 June, 2005 @ 4:17

  Nope, nog niet, het lijkt alsof youtube pas bezig is. Geef ze nog wat tijd :)

 3.   Reactie van Verbal Jam , op 22 June, 2005 @ 19:48

  Nou, in Firefox wil hij bij mij niet werken, hoewel ik toch javascript aan heb staan en de flash plugin geïnstalleerd is…

 4.   Reactie van Polski , op 23 June, 2005 @ 0:04

  Vreemd, bij mij doet ie het in FF goed…

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress