6 March, 2006

Zomertijd 2006: 26 maart

Te vinden onder: Uncategorized — @ 19:34

Het moet de meesten onder u nu toch al wel opgevallen zijn: om half zeven ‘s avonds is het nog ruim licht buiten. De lente komt er onontkoombaar aan, de donkere dagen maken plaats voor de renaissance en er is weer een lichtpuntje om naar uit te zien voor hen die lijden aan een winterdepressie: nog negentien keer slapen en de nacht daarna mag u de klok een uur VOORUIT ZETTEN!

blauwe lucht om 19.30u

Jawel! Op zondag 26 maart gaat de zomertijd in en alhoewel we het met een uur minder slaap zullen moeten stellen die nacht, zal het de avond nadien tot een uur of acht licht blijven. Ik ben er zeker van dat er een aantal onder u zullen zeuren over hun bioritme dat in de war geraakt van al dat gedoe, maar ik zeg: voorwaar, laat de zomer van 2006 maar komen!
Op 29 oktober gaan we alweer terug naar wintertijd.

Data zomertijd/wintertijd


reacties (3)


3 reacties, »

 1.   Reactie van Lotte , op 6 March, 2006 @ 22:00

  Merci Polskaya, ik vroeg me al een tijd af wanneer het zomertijd was, ik wil langere dagen!

 2.   Reactie van Sofie , op 7 March, 2006 @ 0:03

  Lotte is mijn zus

 3.   Reactie van Aurelia Ruis , op 25 March, 2006 @ 13:28

  Yes! De zomer komt eraan!! Ik slaap graag een uurtje korter als ik daarvoor in de plaats ‘langere’ avonden krijg!
  Super!!

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress