8 January, 2009

Nog in de rapte: het allerliefste voor 2009!

Te vinden onder: mededeling,Uncategorized — Tags: — @ 0:38

De allerliefste wensen voor 2009 en omstreken!

Het is hier wat stillekes geweest de laatste dagen, doch ik denk niet dat veel volk zich daar enige droge verschrompelde kloot van aantrekt. Het leven is aan de rappen, heb ik eens iemand horen zeggen, ongeveer toch, want ondertussen was hij mij al voorbij gestoken. En ik ben tegenwoordig niemeer zo rap in het posten. Ik heb nochtans ideeën genoeg, en mijn bookmarks puilen uit van al de rommel die ik nog ‘in petto’ heb. Maar het komt er niet zo van. De reden? Ha, u krijgt er ineens vijf:
- Luiheid
- Uitstel
- Beter dingen te doen
- Ander dingen te doen (niet noodzakelijk beter)
- Meer algemeen: een aangeboren neiging tot inertie.
Geen paniek, of misschien juist wel, maar stoppen zit er voorlopig nog niet in. Ik ga wel proberen wat frequenter te posten. Hel ja, misschien mik ik wel op een nominatie van SVHJ! Haha!
Soit.


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van odette , op 8 January, 2009 @ 10:54

    Ik weet niet waar je stond maar het was wel op de 1-ste rang;-) Een gelukkig nieuwjaar jij nog en ook!

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress