11 May, 2010

‘Got the T-shirt’

Te vinden onder: Desch mensen,Getekend,Tragisch — Tags: , , , — @ 4:12

Zeg dat het aan mij ligt, zeg dat ik gewoon de verkeerde wijven ben tegen gekomen, zeg dat ik een loser ben in plaats van een romanticus, zegt waddage verdomme wilt, maar onderstaande strip is er los op:

(btw: ik heb geen idee meer waar ik die strip vandaan heb. Honours due. Laat het me weten, aggetwèt?)
Update: got it, thx to Tineye! The artist of this comic is bob-rz Credit where credit is due!


reacties (3)


3 reacties, »

 1.   Reactie van Doane , op 30 June, 2010 @ 21:20

  Bovenste comment: http://www.reddit.com/r/pics/comments/ckle1/youre_so_good_to_mei_feel_bad_for_you_though/

 2.   Reactie van Polskaya , op 30 June, 2010 @ 21:55

  @ Duane: The text under the image above says in English that I do not know the artist of this image, and I ask that if anyone should know, they’d tell me. You should know, you understand Dutch. So I don’t really get it. Anyway, thanks for reacting.

 3.   Reactie van Doane , op 1 July, 2010 @ 8:49

  Hi Polsk,

  Ik had het plaatje ‘gereddit’ en binnen no-time had iemand er de maker bij gevonden in de comments daar. Dat gaf ik door. Not so hard to get toch? :)

  Btw: Ga je linkdump uitfaseren? Dat waren toch leuke tijden daar!

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress